3. marraskuuta 2014

Helsinki International Horse Show 2014

Moi!

Siitä onkin taas aikaa kun viimeks oon kirjottanu. Meillä on ehtiny olla syysloma jonka jälkeen on palattu takasin normaaliin arkeen.

Syyslomalla olin alkuviikon kotona ja torstaina suuntasin Jalasjärvelle Miisan ja Saanan luo. Olin siellä lauantaihin asti  jolloin oli sitten jo pakko tulla kotiin liikuttamaan omia heppoja. Sunnuntaina oltiin Jyväskylässä seurakisoissa Ollilla. Hyppäsin 90cm jossa meille tuli 4vp. Mun piti mennä myös 100cm, mutta koska satoi kaatamalla vettä niin luokan muut osallistujat olivat jääneet pois joten luokkaa ei järjestetty.

Seuraavan viikon maanantaina ja tiistaina liikutin heppoja normaalisti kotona ja heräilin aamuisin todella väsyneenä kouluun. Keskiviikkona menin aamulla kahdeksi tunniksi kouluun jonka jälkeen tulin kotiin ratsastamaan Winskin ja Assin ennen kuin lähdimme ajamaan kohti Lempäälää.
Ajoimme siis Winskin kanssa ensin keskiviikkona Lempäälään yöksi ja torstai aamuna jatkoimme matkaa Pulkkasten kanssa niin että Winski pääsi niiden heppiksellä Helsinkiin ja tavarat tuotiin meidän kopilla.
Lähdettiin siinä yhdeksä aikaan ajelemaan kohti Helsinkiä. Oltiin perillä siinä klo. 11 aikoihin ja mun luokka alkoikin sitten jo klo. 12.20. Laitettiin Winskiä heti kuntoon ja lähdin verkkaamaan sitä melko pian. Tuo torstain poniluokka oli siis 110cm arvostelulla 367.1. Lähdin luokassa 4. joten verkkasin jo lähes valmiiksi ennen radankävelyä. Radankävelyn jälkeen pääsimme vielä ponien kanssa pyörimään areenalle vähäksi aikaa mikä oli Winskille tosi hyvä, sillä ensin se oli melko järkyttynyt areenasta, mutta rentoutui pikkuhiljaa. Rataa hypätessä sitä ei jännittänyt yhtään niin paljon enään ja se hyppäs tosi hyvin 0/4vp.


Luokan jälkeen mentiin viemään Winski  karsinaan ja hoitamaan pois. Loppupäivä sitten vaan katteltiin kisoja ja tehtiin jo jotain ostoksia.


1. Matkalla Helsinkiin
2. Radan jälkeen loppukäynneillä parkkipaikalla
3. näkymää katsomosta
4. Välipäivä ratsastelun jälkeen
5. Winski chillailee
6. Utelias poni :3
Perjantaina mentiin ennen puolta päivää areenalle. Perjantai oli ponien välipäivä, joten kävin vaan ratsastamassa Winskillä verkassa vähän aikaa. Poni tuntu tosi kivalta ja vetreältä. Mentiin sitten äitin kanssa katsomaan kisoja ja loppupäivä menikin sitten siinä.

Lauantaina ponien luokka alkoi jo klo. 9 joten meidän piti olla jäähallilla jo 7.30. Lauantain luokka oli 115cm arvostelulla A.2.0. Winski oli verkassa kivan tuntunen ja hyppäs hyvin. Radalla Winski oli tosi kivan rento ja hyppäs hyvin. Meille tuli yksi harmittava pudotus, mutta olin tosi tyytyväinen silti rataan. Loppupäivä sitten oikeestaan vaan chillailtiin Miisan kanssa kisoja kattoen. Käytiin myös Miisan kanssa kävelemässä GP-rata, joka oli kyllä kokemus. Jotenkin odotin kyllä jotain vielä vaikeampaa ja että esteet olisivat näyttäneet isommille. :D Kyllä me siinä sitten todettiinkin että kyllä mekin vielä joku päivä tätä hypätään. Käytiin Miisan kanssa ratsastamassa Winski ja Beksu vielä illalla.


Sunnuntaina mentiin Saanan kanssa heti aamulla yheksän jälkeen kattomaan kisoja. Katottiin U25-tourin ja National tourin finaalit minkä jälkeen lähdettiin pakkaamaan tavaroita ja suunnittelemaan kotiin lähtöä.

Kotimatkalla kävin Lempäälässä kokeilemassa heppoja, mutta kerron niistä sitten myöhemmin lisää.

Ens viikonloppuna meillä on Tedin valmennus Valkeakoskella. Sinne on lähdössä näillä näkymin ainakin Evita ja Assi.

Maiju tuli meille perjantaina yöksi ja oli heti innokkaasti kameran kanssa maneesissa. Perjantain Assin hyppykuvien laatu ei oo mikään päätä huimaava koska iltasin maneesin valo on todella huono, lauantaina onnistu jo paremmin valosalla tosin sitten mun heppa ei tykänny enään olla kuvauksellinen.. :'DTätä mieltä Assi oli lauantaina työn teosta xD

Päätettiin sitten lauantai aamuna mennä kuvailemaan Assia pihalle kun oli niin nätti sääkin. Tässä muutama mun mielestä ihan onnistunut otos, mutta mikä on teidän suosikki?1.
2.
3. Miten mun hevosella on noin iso pää? :o

4.

5.

Olin viikonloppuna myös kauheen reipas ja klippasin Evitan, Assin ja Winskin. Kauheita karvamammutteja oli kaikista jo ehtiny tulla ja yks sielä vielä odottelee vuoroaan.

Tässä vielä HIHS-ostokset:

Busaton blingbling- kisahousut -,139€

 1. Equilinen violetti kisapaita -,30€
2. pinkki kisapaita (merkitön) -,34€


1. Zandona etusuojat n. 80€
2. Zandona Pro Junior- takasuojat n. 75€
(ostettu jo vähän aikaa sitten)
3. Mustat Jin Stirrup- jalustimet -,120€
4. Eskadron kuljetussuojat n. 70€
5.-6. Veredus Olympus etu-ja takasuojat -,139€


~ Jenni ja hepat


13 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja ihania kuvia. Mun mielestä kaikki kuvat oli ihania!

  VastaaPoista
 2. Siis maksoko noi veredukset eteen ja taakse YHTEENSÄ 139€?? :o

  VastaaPoista
 3. Onks toi assi siis arktica ja omistatko sen nykyään :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Arctica on Assi ja se on ollu mun oma kesästä asti:)

   Poista
  2. Ok kiva kuulla! Käytiin mikolla kokeilemassa sitä ja meinattiin ostaakin mut päädyttiin sitten toiseen heppaan :) sekin kuitenkin mikolta ! Tsempit teile ja kaikkea hyvää :)!

   Poista
 4. Kaikki kuvat oli kivoja mutta mun ehdottomia lemppareita on 1. ja 4. :)

  VastaaPoista
 5. Tää oli kyllä kiva postaus, kun oli just sopiva määrä selkeetä tekstiä ja sit tietysti hienoja kuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja kai nyt kuvat on hyviä ku tommonen pro kuvaaja oli paikalla;)

   Poista
 6. Voisitko tehdä Winskistä jonkin laista postausta erikseen missä kerrot millainen poni on ? :) Ja tiedätkö onko mallatilta saatavissa jokin poni ylläpitoon tai vuokralle jollekkin muulle tallille ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo voin tehdä:) valitettavasti emme anna hevosia ylläpitoon muualle.

   Poista
 7. Mistä ostitte noi jinit? :)

  VastaaPoista