21. helmikuuta 2015

Täällä taas!

Moi!

Ajattelin herätellä blogia taas hieman henkiin tauon jälkeen. En vieläkään lupaa että postauksia tulee kovin usein mutta olen ehkä saanut pikkusen kirjoitus motivaatiota takaisin. Se saattaa johtua myös siitä että kisakausi pyörähtää ihan kohta käyntiin, jolloin on myös enemmän mistä kirjoittaa.

Hankitreeniä Assin kanssa
Viime postauksesta tosiaan oli aikaa jo melkein pari kuukautta ja siinä ajassa onkin tapahtunut melko paljon. Eki on taas normaalissa käytössä luuliika hoidon jälkeen. Se tosiaan melkein heti kun oli meille tullut niin oli tarhassa lyönyt itseään vasempaan etusääreen niin että siihen kasvoi luuliika joka sitten jäädytettiin oikeastaan heti. Eki joutui kävelemään kolme viikkoa juuri joulun aikoihin, mutta nyt on taas normaalisssa treenissä.

Tässä pieni kooste video alkutalven valmennuksiin: Linkki videoon


Heti uuden vuoden jälkeen oltiin Lehtimäellä Piia Pantsun valmennuksessa Evitalla. Evita hyppäsi molempina päivinä tosi hyvin ja tykkäsin Piian valmennuksesta paljon. En ollut ikinä ennen ollut hänen valmennuksessaan.

Helmikuun alussa olimme Tedin valmennuksessa Valkeakoskella Assilla, Evitalla ja Ekillä. Kaikki hepat menivät koko viikonlopun oikeen kivasti lukuunottamatta Assin kiima kiukutteluja lauantain estetunnin alussa. :Dd

Assin mielipide reissuun lähtemisestä :p
Talliin muutti myös tammikuun alussa vanha tuttu Nella, jolla hyppäsin viime kaudellakin. Nella muutti tosiaan nyt meille jotta pystyn treenaamaan sillä vielä paremmin. Näillä näkymin ensi viikolla talliin muuttaa myös toinen jo hieman tuttu hevonen, mutta siitä lisää myöhemmin.

Kisakausi meillä starttaa Ypäjältä ensi viikonloppuna. Vihdoinkin päästään taas kisoihin! Oon ootta jo niin kauan sitä että päästään välillä pois kotoa ja taas radoille. Mukaan lähtee tällä kertaa vaan Assi ja Evita.
Nella aloittaa kisakautensa  seuraavana viikonloppuna Seinäjoelta minne luultavasti myös Assi ja Evitakin lähtevät.

Niin ja tosiaan kun mulla oli tammikuussa synttärit niin sain mun vanhemmilta ehkä parhaan synttäri lahjan ikinä, meinaan ne oli ostanu Evitan mulle synttärilahjaks! Oltiin kyllä puhuttu sen ostamisesta jo aikasemmin joten tiesin asiasta, mutta en tiennyt että kaupat oli tehty jo, joten se oli ihan huikee yllätys.

Nyt mulla on hiihtoloma ja sen vietän ihan vaan kotona ratsastaen heppoja. Täälä on ollut jo ihanan keväistä, aurinko on paistanut ja on ollut melkein joka päivä +2-5C lämmintä.


Valitettavasti mulla ei ollut kauheesti mitään järkeviä kuvia mutta yritin ettiä edes jotain piristystä tähänkin postaukseen.

~ Jenni

5 kommenttia:

 1. Mäkin sain mun hevosen synttärilahjaksi pari vuotta sitten, on muuten paras lahja mitä heppatyttönä voi saada ��

  VastaaPoista
 2. Motä hyppäät Ypäjällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. perjantaina molemmilla vaan 100cm warm up:in, lauantaina molemmilla 110cm & 120cm ja sunnuntaina molemmilla junnujen 115cm :)

   Poista
  2. Miten Gemnlun ja winskin tilanne, onko niitä myyty vielä? :)

   Poista