3. maaliskuuta 2015

Ypäjä Arctic Show 2015

Moi!

Viime viikonloppuna kisakausi viimein pyörähti käyntiin Ypäjällä. Oli ihan sairaan kiva päästä pitkästä aikaa kisoihin ja nähdä samalla kavereita.

Meillä meinasi ensin tulla hieman mutkia matkaan lähtemisen kanssa sillä mulle nousi torstaina kuume. Onneksi olin perjantaina jo paremmassa kunnossa ja päästiin lähtemään.
Mukana mulla tosiaan oli Evita ja Assi.Hyppäsin molemmilla perjantaina vaan 100cm warn up-luokan. Molemmat hepat oli todella villejä, Evita oli radalla myös todella kyylä ja jouduin ratsastamaan sitä normaalia enemmän esteille. Assi sen sijaan keskittyi radalla suhteellisen hyvin ja hyppäsi hyvin.

My horse is so weird xDLauantaina hyppäsin molemmilla hevosilla 110cm arv. 367.1 ja 120cm arv. A.2.0. Evita hyppäsi tosi hyvin, 110cm se oli vielä vähän kyylä ja jännittynyt, mutta meni silti 0/0vp ja sijoittui 6. 120cm Evita oli vielä tosi paljon parempi ja hyppäsi taas 0vp ja sijoittui 4.
Assi oli lauantaina aivan liian villi ja ei keksittynyt radoilla oikeastaan ollenkaan minkä vuoksi otti melko paljon puomeja.


Sunnuntaina menin molemmilla hepoilla vain juniorisarjan 1. osakilpailun 115cm arv. 367.1. Evita oli jälleen aivan super ja hyppäsi 0/0vp ja sijoittui 5. Assikin oli jo tosi paljon parempi ja hyppäsi 0/8vp.


Ja nyt päästäänkin siihen asiaan mistä puhuin jo viime viikolla hieman. Eli käytiin sunnuntaina kotimatkalla ottamassa Lempäälästä Fresco kyytiin, sillä se tuli nyt mulle kisattavaksi. Fresco oli jo ennestään "tuttu" tapaus, sillä olin ratsastanut sillä muutaman kerran ja hypännyt yhdet Drive-In kisat joulukuun alussa Tampereella sillä. Katsotaan nyt kuinka yhteistyö alkaa sujumaan, mutta Frescon suhteen odotukset ovat suhteellisen kovat tulevaa kisakautta ajatellen.Klippasin Assin tosiaan myös vielä tossa pari päivää ennen kisoja. Siitä tuli niin nätti! :3Saatiin nyt myös tuossa muutama viikko sitten Horzelta kisoihin sponsori-huovat ja korvahuput. Loimet ovat vielä brodeerauksessa mutta tulossa myös.
Kannattaa käydä myös tsekkaamassa Horze Tampereen facebook-sivut sillä sinne on tässä lähiaikoina tulossa kuvakansiot sponsoriratsastajista, joihin sitten päivitellään kuulumisia, joten myös meidän kuulumisia voi jatkossa seurata myös sieltä.

~ Jenni

5 kommenttia:

 1. Moikka, kysyisin ihan mielenkiinnosta kun sinä olet kisannut ponien kanssa korkeammissa luokissa ja poniluokissa. Niin onko Jinn stirrupit sallitut jalustimet poniluokissa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on:) mun käsittääkseni jalustimien suhteen ei oikeastaan ole mitään rajoituksia

   Poista
  2. Kiitos paljon :)

   Poista
 2. Mitkäs ne logon koko rajoitukset oli säännöissä? Kun eihäm nykyää taida olla luvallista käyttää varusteita missä isot logot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en yhtään muista mitkä ne rajotukset on mutta eipä logojen isoja oo pakko olla :D

   Poista