2. kesäkuuta 2015

Tedin valmennus 31.5.- 1.6.

Moi!

Meillä oli Tedin valmennus Valkeakoskella sunnuntaista-maanantaihin (31.5.-1.6.). Mukana valmennuksessa mulla oli Eki, Fresco ja Rakke.
Ja tässä kohtaa moni varmasti kysyisikin että "Mikä ihmeen Rakke?" Eli tosiaan viikko sitten (26.5.2015) oli aika sanoa pienelle Gemblu ponille heipat sen muuttaessa uuteen kotiin. Rakke tuli meille vaihdossa Gemblun kaupasta, sillä se oli tässä vaiheessa järkevin vaihtoehto kun poni ei kaupaksi mennyt ja nyt sille löytyi kiva koti ja mulle tarjottiin "tilalle" kivaa hevosta. Tästä lisää seuraavassa postauksessa.

Mentiin valmennukseen vasta sunnuntai iltapäivänä sillä olin Jalasjärvellä viettämässä koulujen päättäreitä Miisan ja Saanan kanssa. Lähdin Jalasjärvelle jo perjantaina Pulkkasten kyydissä Lempäälästä, kun Miisa oli ollut Valkeakoskella valmennuksessa ja me äitin kanssa Ideaparkissa shoppailemassa.
Viikonloppu sujui taas hyvissä merkeissä ihanien ystävien kanssa hauskaa pitäen, mutta hieman lyhyiksi jääneet yöt kyllä näkyivät sunnuntaina valmennuksessa. xd

astetta aikasemmin ratsastamassa perjantai aamuna
♥♥
Kaikki hevoset hyppäsivät sunnuntaina kuitenkin hyvin, mutta itse en ehkä ollu ihan parhaimmillani. Onneksi sain nukuttua su-ma yönä 9,5h joten oli maanantaina hieman skarpimpana heppojen selässä. Maanantaina menin Ekillä ja Rakella aamulla sileän tunnin, jolla teimme pää asiassa puomeja. Molemmat hepat menivät hyvin.
Estetunnit menin kaikilla kolmella hepalla. Eki oli jo melko väsynyt mutta hyppäsi hyvin ja oli paremmin ratsastettavissa kuin sunnuntaina.
Fresco oli oma hyvä itsensä. Ted oli todella tyytyväinen siihen sillä se on rentoutunut niin paljon ja sitä kautta sen hyppy on parantunut.
Myös Rakke hyppäsi hyvin vaikka oli jo hieman väsynyt. Ted tykkäsi siitä paljon.

Maiju kävi myös tuossa yhtenä päivänä täällä ja kuvailtiin vähän Ekin kanssa. Pitkästä aikaa on tännekkin jotain järkeviäkin kuvia. :D


Kypärä silmillä ja silleen xD
Huomenna ollaan lähdössä Ypäjälle Finnderbyyn. Suunnitelmiin tosin tuli jonkin verran muutoksia, sillä Topsu polki kengän jalasta n. viikko sitten niin että kaviosta lohkesi samalla melko iso pala pois ja nyt Topsu on arkonut sitä, joten jää sen osalta Finnderby välistä. Mukaan lähtee Evita ja Nella jotka hyppäävät kansallista National Touria.

~ Jenni

10 kommenttia:

 1. Kuinka pitkä olit silloin kun menit vielä poneilla? :)

  VastaaPoista
 2. Olin aika lailla saman pituinen viime vuonna kuin nytkin eli 169cm :)

  VastaaPoista
 3. Miks ootte lisäänny evitan nimeen "lrk" ku eiks se oo sun oma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovittiin Mikon kanssa että laitetaan Evitallekkin

   Poista
 4. Mikä toi Ragtimes on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on semmonen 10v. italialainen ori mikä tuli meille vaihdossa Gemblun kaupasta :)

   Poista
  2. Aa okei :) mitä se hyppää?

   Poista
  3. Hypänny 125-130cm mutta sillä pitäis olla kykyä isompaankin:)

   Poista
 5. Voisitko tehä tallipäivä videon sun päivästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä voisin jossain kohtaa tässä kesän aikana :)

   Poista