29. syyskuuta 2015

Ypäjä Horse Show 25.-27-9.

Moikka!

Viime viikonloppu vierähti jälleen Ypäjällä. Tällä kertaa Team EuroHorsesin kisoissa. Mukana mulla oli Evita, Fresco ja Tobima.
Hyppäsin perjantai-iltana Frescolla 110cm warm up:n ja Tobimalla 120cm warm up:n. Fresco hyppäsi hienosti 0vp ja Tobima sai yhden turhan pudotuksen.

© Paula Koskela

Lauantaina hyppäsin Tobimalla 125cm. Topsu oli  villi mutta hyppäsi 0/0vp ja sijoutuimme 2. Lähdin luokan alkupäässä joten radan jälkeen veimme Topsun takaisin tallille kun luokassa lähti yli 80 ratsukkoa. Lisäksi debytoimme Topsun kanssa lauantaina 135cm tasolla. Topsu hyppäsi super hyvin 0/4vp. Saimme harmillisesti uusinnan viimeisen esteen alas, joka oli aivan oma pudotukseni.

Evitalla ja Frescolla hyppäsin 120cm Pegasos hevosmatkat juniorisarjan viimeisen osakilpailun. Evita hyppäsi hienosti 0/0vp ja sijoittui 2.  Fresco hyppäsi myös super hyvin ilma estevirheitä, mutta sai harmillisesti yhden yliaikavirheen perusradalta.

© Paula Koskela

Sunnuntaina hyppäsin kaikilla hepoilla Antares Junior Grand Prix'n viimeisen osakilpailun 125cm. Fresco hyppäsi todella hyvin ja rennosti saaden yhden todella turhan puomin alas. Evita hyppäsi super hyvin 0/0vp ja voitti luokan. Tobimalla sain yhden turhan pudotuksen perusradalta, mutta sijoituin silti 3.

© Paula Koskela
Videoita ei tällä kertaa valitettavasti ole sillä meidän kamera meni jotenkin aivan totaalisesti sekaisin kun äiti yritti alkaa mun ekaa rataa kuvaamaan. Toivottavasti saadaan kuntoon ennen seuraavia kisoja.
Eilen käytiin Ekin kanssa vähän laukkailemassa sänkipellolla Janitan ja Titan ja ponien kanssa. Eki oli ensin ihan ihmeissään kun tilaa oli niin paljon, mutta rentoutui lopuksi ja meni tosi hyvin.

:3

Ensi viikonloppuna meillä on Tedin valmennus Valkeakoskella, minne on lähdössä näillä näkymin Eki ja Fresco.

~ Jenni

2 kommenttia:

  1. Kuinka monta hevosta sä ratsastat tavallisesti arkena? Voikko tehä joskus kun ehit sellase arkipäiväruutinin? Olis kiva tietää miten saat lukion ja noin monta hevosta hoidettuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratsastan arkena pääosin 3 hevosta päivässä, joinain päivinä 4:kin. Voin joskus ihan hyvin tehdä sellasen. :)

      Poista