19. lokakuuta 2015

Kuulumisia

Moikka!

Muutamaan viikkoon en ole taas kirjoitellut. Arki kotona on rullaillut tavalliseen tapaan ja kaikki hepat ovat olleet kunnossa ja liikkuneet hyvin.
Toissa viikonloppuna meillä oli Tedin valmennus Valkeakoskella. Mukana mulla oli Fresco, Eki ja Nella.
Koko viikonlopun "teema" oli löytää oikea rytmi ja tempo rataa hypätessä. Lauantaina hyppäsimme alkutunnin erilaisia suhteutettuja linjoja ja sarjoja eri kokoisilla esteillä, yrittäen löytää sellaisen laukkan että tehtävät on helppo suorittaa. Lopuksi hyppäsimme vielä radan, jossa oli n.12 hyppyä.

Fresco hyppäsi molempina päivinä tosi hyvin! Ted oli todella tyytyväinen kuinka paljon se on mennyt eteenpäin kesästä. Fresco oli molempina päivinä tosi rento ja hyvä ratsastaa.Nella oli myös hyvä molempina päivinä ja jopa yllättävän rauhallinen. Nellallahan en ikinä ennen Tedin valmennuksessa ollut ollut. Sunnuntaina en ollut Nellalla estetunnilla ollenkaan vaan hyppäsin aamulla sileäntunnin lopuksi n. 120cm radan.

Eki sen sijaan oli molempina päivinä melko jännittynyt ja hankala. Se hyppäsi kuitenkin ihan jees. Isoin ongelma on Ekin kanssa ollut löytää sopiva kuolain hypäämiseen. Olen joutunut vaihtelemaan kuolainta koko ajan, sillä mikään ei ole ollut ihan hyvä. Eki on nimittäin aika erikoinen suusta, se on samaan aikaan todella herkkä ja kuitenkin vahva ja jännittyy todella helpposti ja lähtee juoksemaan alta pois. Ted neuvoi nyt ratsastamaan sitä mahdollisimman lyhyenä niin että "paketti pysyisi kasassa."

11.10. meillä oli kisat Tampereella. Mukana mulla oli omista hevosista vain Evita ja Eki, Rolex ja Gizi. Ekillä, Rolexilla ja Gizillä hyppäsin 100cm ja 110cm. Rolex hyppäsi molemmat radat 0vp sijoittuen 100cm 3. ja 110cm 7. Gizi hyppäsi myös molemmat radat puhtaasti sijoittuen 100cm 6. ja 110cm 5. Eki sen sijaan oli 100cm aivan jäässä, kun nämä olivat sen ensimmäiset hallikisat (ainakin mun kanssa). 100cm meille tuli yksi kielto 2. okserille ja aikavirheitä. 110cm oli todella paljon parempi, harmillisesti saatiin kuitenkin viimeinen este alas josta 4vp.
Evitalla hyppäsin 120cm ja 130cm. Evita oli super hyvä ja hyppäsi 120cm 0/0vp sijoittuen 3. Se hyppäsi myös 130cm puhtaasti, mutta tällä kertaa jäimme ilman sijoitusta.

~ Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti