1. maaliskuuta 2016

Seinäjoki 28.2.

Moikka!

Kävimme viime sunnuntaina aloittamassa kisakauden Seinäjoelta aluekilpailuista. Mukana oli Evita, Fresco ja Teea. Syy miksi emme ole olleet vielä missään ja miksi aloitimme pienistä kisoista on se että koska Evita ja Fresco ovat mitä ovat niin emme viitsineet lähteä minnekkään kauas kalliisiin kisoihin aloittamaan, kun ei voinut ollenkaan tietää liikkuvatko ne vaikka mihinkään.
Kaikki hepat hyppäsivät kuitenkin todella hyvin. Teea sai 90cm:ssä yhden pudotuksen ja 100cm yhden hassun kiellon okserille, kun jäi kattelemaan vähän jonnekkin muualle ja itse olin aavistuksen hidas.
Evita hyppäsi 110cm 0/0vp sijoittuen 2. ja 115cm 4vp. Fresco oli aivan super hyvä hypäten 110cm 0/0vp 4. ja 115cm 0vp ja 2.

Tänä viikonloppuna meillä ei ole ollenkaan kisoja, sillä lähdemme äitin kanssa mahdollisesti tällä kertaa vain turistiksi Helsingin hevosmessuille.
11.-12.3 tiedossa onkin sitten maajoukkueleiri Tobiman kanssa ja 13.pv kisat Tampereella, missä Evita ja Fresco hyppäävät 120cm ja 130cm. Mahdollisesti mukaan lähtee myös muita hevosia hyppäämään pienempiä luokkia.

takasinheitto wanhojen päivään
~ Jenni

1 kommentti:

  1. Moikka, kiva postaus. Mitä Arcticalle kuuluu? :)

    VastaaPoista