2. huhtikuuta 2016

Maajoukkueleiri 11.-12.3

Moikka!

Viime postauksesta on taas kulunut todella paljon aikaa, sillä minulla on ollut todella kiirettä viime viikkoina. Äitini on ollut flunssassa jonka vuoksi minulla on ollut liikutettavana kaikki hevoset viimeisen reilun viikon ajan.

11.-12.3. olin maajoukkueleirillä Ypäjällä Tobimalla. Tobima hyppäsi molempina päivinä super hyvin ja Sanna oli tyytyväinen siihen. 
Ensimmäisenä päivänä hyppäsimme rataharjoitusta Opistohallissa. Emme hypänneet mitään kauhean isoa, sillä Tobima ei ollut HIHS:n jälkeen hypännyt kuin pientä. Teimme ensin pidemmän radan n. 115cm esteillä ja sen jälkeen hieman lyhyemmän erilaisen radan n. 120-125cm esteillä.
Illalla meillä oli palaveri valmentajien kanssa sekä ratsastajille ja urheilijoille suunnattu ravintoluento.

Toisena päivänä vaihdoimme ponien kanssa halleja eli me ratsastimme puolikkaassa Ypäjä hallissa ja ponit pääsivät Opistohalliin hyppäämään rataa.
Menimme ensin sileää (avoja, väistöjä, puomeja yms.) jonka jälkeen hyppäsimme kahta erilaista jumppalinjaa.

Tuntien jälkee meillä oli vielä sääntöluento, jossa kävimme pääasiassa läpi veryttelyn sääntöjä. Sääntöluennon jälkeen meille oli vielä järjestetty harjoitus vet check.

Tobiman lisäksi minulla oli myös Eki mukana katselemassa suurta maailmaa. Perjantaina kävin ratsastamassa Ekin sileällä Vanhassa maneesissa. Eki oli todella spooky eikä oiken rentoutunut kunnolla edes koko ratsastuksen aikana.


Lauantaina pääsin ratsastamaan pikkuponi ryhmän joukkoon Opistohalliin. Aluksi Eki oli jälleen todella jännittynyt, mutta rentoutui pikkuhiljaa. Ratsastin ensin melko kauan sileällä, jonka jälkeen hyppäsin ponien kanssa vähän kavaletteja.~ Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti